Zonnepanelen Zwijndrecht

TotZon realiseert duurzame installaties voor woningen en appartementen. Met advies en installatie voor een duurzame oplossing voor uw woning.

Het  aanbod is betreft de zonnepanelen enorm, wij van TotZon.nl voeren verschillende merken zoals: AEG/ LG/ NSP maar ook de goedkopere merken zoals Suntech of Trina. Niet elke situatie vraagt dezelfde oplossing daarom werken wij met diverse materialen die wel bij de erkende Nederlandse groothandel wordt ingekocht. Wat betreft de omvormers werken wij veel met Enphase, SolarEdge, SMA EN Growatt, de grote bekende merken die al jaren voorop lopen met degelijk materiaal en innovatieve ontwikkelingen. Zonnepanelen Zwijndrecht.

De monteurs van TotZon B.V. zijn VCA gecertificeerd en zorgen dat uw installatie volgens de norm NEN1010 wordt aangesloten. Door de vele trainingen en en beurzen zijn de monteurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten hier vakkundig mee om te gaan.

Onze klanten van TotZon.nl krijgen ook de mogelijkheid zich aan te sluiten bij het
Garantiefonds GFDE
, mocht TotZon B.V. door wat voor reden dan ook de garantie van uw aankoop niet meer kunnen voeren zal GFDE hiervoor in de plaats onze bestaande aangesloten klanten hiermee verder helpen.

Oplossing op maat, Zonnepanelen Zwijndrecht

TotZon.nl adviseert over de beste manier om uw elektra zelf op te wekken. We denken niet alleen met u mee, maar berekenen ook de besparing van de installatie voor u uit. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zonnepanelen kopen, waar moet u op letten om uiteindelijk zo veel mogelijk energie te kunnen besparen? Totzon.nl geeft u 6 tips op voor de aanschaf van zonnepanelen, zodat u goed voorbereid de beste keuze voor uw zonnepanelen kunt maken.

1. Verschillende soorten zonnepanelen

2. Efficiency van het zonnepaneel

3. Capaciteit van het zonnepaneel

4. De kosten van een zonnepaneel

5. Testen van zonnepanelen

6. Afmeting van zonnepanelen

BTW teruggave, leningen en subsides

TotZon heeft een nauw samenwerkingsband met een specialist op het gebied van het aanvragen van subsidies en terugvorderen van BTW. Bij verstrekking van de opdracht bieden wij kosteloos de dienst aan voor het terugvorderen van de BTW.

Onderhoudscontract

TotZon biedt een uitgebreide service tijdens de installatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor uw panelen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement en spoedig herstel van eventuele mankementen. Zonnepanelen Zwijndrecht.

Zonnepanelen Zwijndrecht, een investering in duurzame energie

Wie kiest voor zonnepanelen Zwijndrecht kiest voor het gebruiken van een hernieuwbare energiebron. Hiermee doelen we op een energiebron die niet kan worden opgebruikt. In wezen genereert de zon de hele tijd een massale hoeveelheid stroom die door je zonnepanelen Zwijndrecht kan worden geoogst zonder dat je ooit riskeert dat het op geraakt. De positieve kant, naast het feit dat zonne-energie hernieuwbaar is, is dat iedereen kan profiteren van gratis energie van de zon. We hoeven ons geen zorgen te maken dat de stroom van de zon opraakt, maar in plaats daarvan kunnen we genieten van de stralen die onze zonnepanelen raken en gratis, schone energie opwekken. Omdat zonne-energie een hernieuwbare bron is, is het ook schone energie, wat betekent dat de energie geen uitstoot van broeikasgassen veroorzaakt.

Investeer in een zonnepanelen installatie Zwijndrecht voor een milieuvriendelijk alternatief

Energie die wordt opgewekt door een zonnepanelen installatie Zwijndrecht is schoon, hernieuwbaar en heeft geen uitstoot. Zonne-energie draagt niet bij aan broeikasgassen of fossiele brandstoffen in tegenstelling tot andere oliën en kolen. In wezen betekent dit dat zonnepanelen milieuvriendelijke producten zijn en de planeet niet schaden. Milieuvriendelijk zijn betekent tegenwoordig veel, en zowel als particulier of als bedrijf wordt het als erg positief gezien als je een standpunt inneemt tegen klimaatverandering. Het is een van de meest populaire redenen waarom mensen overstappen op zonne-energie, en het is zeker een van de grootste voordelen van zonnepanelen installatie Zwijndrecht. De eigenaren kunnen op hun twee oren slapen, wetende dat hun energie de planeet niet schaadt.

Waarom kiezen voor een zonnepanelen installateur Zwijndrecht?

Professionele installateurs zullen je adviseren over de soorten zonnesystemen die het meest geschikt zijn voor je huishouden. Heb je een onderling verbonden netwerksysteem, een netwerksysteem met batterijback-up of een off-grid zonnesysteem nodig? Hoeveel zonnepanelen heb je nodig en heb je een dak- of vrijstaande installatie nodig? Dit zijn enkele van de technische aspecten die de ervaren zonnepanelen installateur Zwijndrecht je zullen helpen beslissen. Uiteindelijk wil je het beste rendement halen uit je investering in zonnepanelen. Dit betekent dat je je installatie op de juiste manier installeert door een installateur van zonnepanelen Zwijndrecht zoals TotZon in te schakelen.

Lees meer

Zonnepanelen Zwijndrecht

BEREKEN MIJN VOORDEEL
Zonnepanelen Zwijndrecht

Onze merken Zonnepanelen

Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse

Reële terugverdientijd

Een installatie van zonnepanelen betekent een flinke investering. Ons rekenmodel berekent uw reële terugverdientijd. Hierbij gaan we uit van de meest recente energietarieven. Omdat niemand in de toekomst kan kijken, gebruiken we voor de invloedsfactoren data van het voorgaande jaar. Ook nemen we de verliesfactor over de levensduur van elk paneel mee.

BTW teruggave, leningen en subsidies

Totzon heeft een nauw samenwerkingsband met een specialist op het gebied van het aanvragen van subsidies en terugvorderen van BTW. Bij verstrekking van de opdracht bieden wij kosteloos de dienst aan voor het terugvorderen van de BTW. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Monitoring

Wanneer uw panelen eenmaal zijn geplaatst, kunt de real-time opbrengst monitoren.

Dit kan eenvoudig met een app op uw telefoon of tablet. Op die manier heeft u altijd en overal overzicht over het geleverde vermogen van uw panelen. Dat vinden wij zonneklaar!

Onderhoudscontract

TotZon biedt een uitgebreide service tijdens de installatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor uw panelen.

Op die manier bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement en spoedig herstel van eventuele mankementen.

Werkwijze

  • 1. Duurzame energieoplossing bespreken met onze binnendienst

  • 2. Wij stellen een legplan samen met een voor u geschikte maatwerkoplossing

  • 3. U ontvangt een offerte met terugverdientijd

  • 4. We komen graag uw laatste vragen hoogstpersoonlijk beantwoorden

  • 5. Ons vakkundig team maakt een afspraak met u voor installatie en oplevering

De omvormers van TotZon.nl

BEREKEN MIJN VOORDEEL