Zonnepanelen Dordrecht

TotZon realiseert duurzame installaties voor woningen en appartementen. Met advies en installatie voor een duurzame oplossing voor uw woning.

Het  aanbod is betreft de zonnepanelen enorm, wij van TotZon.nl voeren verschillende merken zoals: AEG/ LG/ NSP maar ook de goedkopere merken zoals Suntech of Trina. Niet elke situatie vraagt dezelfde oplossing daarom werken wij met diverse materialen die wel bij de erkende Nederlandse groothandel wordt ingekocht. Wat betreft de omvormers werken wij veel met Enphase, SolarEdge, SMA EN Growatt, de grote bekende merken die al jaren voorop lopen met degelijk materiaal en innovatieve ontwikkelingen. Zonnepanelen Dordrecht.

De monteurs van TotZon B.V. zijn VCA gecertificeerd en zorgen dat uw installatie volgens de norm NEN1010 wordt aangesloten. Door de vele trainingen en en beurzen zijn de monteurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten hier vakkundig mee om te gaan.

Onze klanten van TotZon.nl krijgen ook de mogelijkheid zich aan te sluiten bij het
Garantiefonds GFDE
, mocht TotZon B.V. door wat voor reden dan ook de garantie van uw aankoop niet meer kunnen voeren zal GFDE hiervoor in de plaats onze bestaande aangesloten klanten hiermee verder helpen.

Oplossing op maat, Zonnepanelen Dordrecht

TotZon.nl adviseert over de beste manier om uw elektra zelf op te wekken. We denken niet alleen met u mee, maar berekenen ook de besparing van de installatie voor u uit. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zonnepanelen kopen, waar moet u op letten om uiteindelijk zo veel mogelijk energie te kunnen besparen? Totzon.nl geeft u 6 tips op voor de aanschaf van zonnepanelen, zodat u goed voorbereid de beste keuze voor uw zonnepanelen kunt maken.

1. Verschillende soorten zonnepanelen

2. Efficiency van het zonnepaneel

3. Capaciteit van het zonnepaneel

4. De kosten van een zonnepaneel

5. Testen van zonnepanelen

6. Afmeting van zonnepanelen

BTW teruggave, leningen en subsides

TotZon heeft een nauw samenwerkingsband met een specialist op het gebied van het aanvragen van subsidies en terugvorderen van BTW. Bij verstrekking van de opdracht bieden wij kosteloos de dienst aan voor het terugvorderen van de BTW.

Onderhoudscontract

TotZon biedt een uitgebreide service tijdens de installatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor uw panelen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement en spoedig herstel van eventuele mankementen. Zonnepanelen Dordrecht.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Dordrecht?

Zonne-energie is de sleutel tot een toekomst met schone energie. Elke dag geeft de zon veel meer energie af dan we nodig hebben om alles op aarde van stroom te voorzien. Net daarom is het interessant om te kiezen voor zonnepanelen in Dordrecht. Zonnepanelen in Dordrecht produceren elektriciteit door de continue stroom van energie van de zon om te zetten in elektriciteit. Het fotovoltaïsche proces dat zonlicht omzet in elektriciteit, vereist geen brandstof en heeft geen variabele kosten. Hierdoor is kiezen voor zonnepanelen in Dordrecht een investering die je later veel geld zal besparen.

Is de zonnepanelen installatie in Dordrecht de investering waard?

De zonnepanelen installatie in Dordrecht betekent voor veel mensen een flinke investering. Een bedrag dat al snel oploopt tot in de duizenden euro´s. Toch raden we iedereen aan om hiervoor te kiezen. De zonnepanelen installatie in Dordrecht moet je dan ook zien als een investering die je na verloop van tijd terugwint omdat je geen hoge energiefacturen meer moet betalen. Hoe lang het precies duurt voor u de investering heeft teruggewonnen is moeilijk een vast bedrag op te plakken. Je kunt dit echter makkelijk zelf (laten) uitrekenen aan de hand van de huidige energieprijzen. Daarnaast is het belangrijk rekening te houden met het feit dat je niet alleen veel geld zal besparen, maar ook je steentje bijdraagt aan het milieu.

Hoe vind je een zonnepanelen installateur in Dordrecht?

Voor de installatie van je zonnepanelen doe je het best een beroep op een zonnepanelen installateur in Dordrecht. Deze zorgt er niet alleen voor dat de plaatsing professioneel en correct gebeurt, maar kan je ook adviseren omtrent de leningen en subsidies die je hiervoor kunt krijgen. Zo werkt Totzon bijvoorbeeld nauw samen met een specialist hiervoor, waardoor ze een betrouwbare zonnepanelen installateur in Dordrecht zijn voor wie de investering wil aangaan.

Lees meer

Zonnepanelen Dordrecht

BEREKEN MIJN VOORDEEL
Zonnepanelen Dordrecht

Onze merken Zonnepanelen

Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse

Reële terugverdientijd

Een installatie van zonnepanelen betekent een flinke investering. Ons rekenmodel berekent uw reële terugverdientijd. Hierbij gaan we uit van de meest recente energietarieven. Omdat niemand in de toekomst kan kijken, gebruiken we voor de invloedsfactoren data van het voorgaande jaar. Ook nemen we de verliesfactor over de levensduur van elk paneel mee.

BTW teruggave, leningen en subsidies

Totzon heeft een nauw samenwerkingsband met een specialist op het gebied van het aanvragen van subsidies en terugvorderen van BTW. Bij verstrekking van de opdracht bieden wij kosteloos de dienst aan voor het terugvorderen van de BTW. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Monitoring

Wanneer uw panelen eenmaal zijn geplaatst, kunt de real-time opbrengst monitoren.

Dit kan eenvoudig met een app op uw telefoon of tablet. Op die manier heeft u altijd en overal overzicht over het geleverde vermogen van uw panelen. Dat vinden wij zonneklaar!

Onderhoudscontract

TotZon biedt een uitgebreide service tijdens de installatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor uw panelen.

Op die manier bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement en spoedig herstel van eventuele mankementen.

Werkwijze

  • 1. Duurzame energieoplossing bespreken met onze binnendienst

  • 2. Wij stellen een legplan samen met een voor u geschikte maatwerkoplossing

  • 3. U ontvangt een offerte met terugverdientijd

  • 4. We komen graag uw laatste vragen hoogstpersoonlijk beantwoorden

  • 5. Ons vakkundig team maakt een afspraak met u voor installatie en oplevering

De omvormers van TotZon.nl

BEREKEN MIJN VOORDEEL