Zonnepanelen Sliedrecht

TotZon realiseert duurzame installaties voor woningen en appartementen. Met advies en installatie voor een duurzame oplossing voor uw woning.

Het  aanbod is betreft de zonnepanelen enorm, wij van TotZon.nl voeren verschillende merken zoals: AEG/ LG/ NSP maar ook de goedkopere merken zoals Suntech of Trina. Niet elke situatie vraagt dezelfde oplossing daarom werken wij met diverse materialen die wel bij de erkende Nederlandse groothandel wordt ingekocht. Wat betreft de omvormers werken wij veel met Enphase, SolarEdge, SMA EN Growatt, de grote bekende merken die al jaren voorop lopen met degelijk materiaal en innovatieve ontwikkelingen. Zonnepanelen Sliedrecht.

De monteurs van TotZon B.V. zijn VCA gecertificeerd en zorgen dat uw installatie volgens de norm NEN1010 wordt aangesloten. Door de vele trainingen en en beurzen zijn de monteurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten hier vakkundig mee om te gaan.

Onze klanten van TotZon.nl krijgen ook de mogelijkheid zich aan te sluiten bij het
Garantiefonds GFDE
, mocht TotZon B.V. door wat voor reden dan ook de garantie van uw aankoop niet meer kunnen voeren zal GFDE hiervoor in de plaats onze bestaande aangesloten klanten hiermee verder helpen.

Oplossing op maat, Zonnepanelen Sliedrecht

TotZon.nl adviseert over de beste manier om uw elektra zelf op te wekken. We denken niet alleen met u mee, maar berekenen ook de besparing van de installatie voor u uit. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zonnepanelen kopen, waar moet u op letten om uiteindelijk zo veel mogelijk energie te kunnen besparen? Totzon.nl geeft u 6 tips op voor de aanschaf van zonnepanelen, zodat u goed voorbereid de beste keuze voor uw zonnepanelen kunt maken.

1. Verschillende soorten zonnepanelen

2. Efficiency van het zonnepaneel

3. Capaciteit van het zonnepaneel

4. De kosten van een zonnepaneel

5. Testen van zonnepanelen

6. Afmeting van zonnepanelen

BTW teruggave, leningen en subsides

TotZon heeft een nauw samenwerkingsband met een specialist op het gebied van het aanvragen van subsidies en terugvorderen van BTW. Bij verstrekking van de opdracht bieden wij kosteloos de dienst aan voor het terugvorderen van de BTW.

Onderhoudscontract

TotZon biedt een uitgebreide service tijdens de installatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor uw panelen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement en spoedig herstel van eventuele mankementen. Zonnepanelen Sliedrecht.

Bespaar geld op je energiefactuur met zonnepanelen Sliedrecht

Het belangrijkste voordeel van zonnepanelen Sliedrecht is vrij eenvoudig: wanneer je zonne-energie voor je huis installeert, wek je je eigen elektriciteit op en word je minder afhankelijk van je elektriciteitsbedrijf. Je verlaagt niet alleen je maandelijkse elektriciteitsrekening, maar je hebt ook geen last als de aanbieder beslist de prijzen van energie omhoog te drijven. Een zonnepaneelsysteem heeft doorgaans een levensduur van 25-35 jaar, wat betekent dat je je elektriciteitskosten voor de komende decennia kunt verlagen door zonne-energie te gebruiken. Menig installateurs voor zonnepanelen Sliedrecht kan met behulp van een tool berekenen welke besparingen op je elektriciteitsrekening je op de lange termijn mag verwachten.

Een zonnepanelen installatie Sliedrecht verhoogt de waarde van je huis

Duizenden gezinnen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen, maar nemen niet altijd de tijd om erachter te komen wat er nodig is om ze te installeren. Deze consumentenrealiteit en de onmiskenbare voordelen van het hebben van een zonnepanelen installatie Sliedrecht op een huis vormt een aanvulling op recente onderzoeken die aantonen dat de waarde van onroerend goed toeneemt nadat een zonnepanelen installatie Sliedrecht is geïnstalleerd. Dus zelfs al verkoop je je huis nog voor je de investering zelf hebt terugverdiend, dan verdien je het gewoon terug met de verkoopwaarde van je huis.

TotZon, je zonnepanelen installateur in Sliedrecht

Ben je overtuigd van de voordelen die zonnepanelen kunnen hebben voor je woning en energiefactuur? Goed zo! Het installeren van zonnepanelen is echter geen eenvoudige klus waardoor het niet aan te raden is om hier zelf aan te beginnen. Schakel een professionele zonnepanelen installateur Sliedrecht in voor het leggen van je zonnepanelen. Hiermee voorkom je dat je installatie niet efficiënt werkt of schade oploopt na verloop van tijd.

Lees meer

Zonnepanelen Sliedrecht

BEREKEN MIJN VOORDEEL
Zonnepanelen Sliedrecht

Onze merken Zonnepanelen

Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse

Reële terugverdientijd

Een installatie van zonnepanelen betekent een flinke investering. Ons rekenmodel berekent uw reële terugverdientijd. Hierbij gaan we uit van de meest recente energietarieven. Omdat niemand in de toekomst kan kijken, gebruiken we voor de invloedsfactoren data van het voorgaande jaar. Ook nemen we de verliesfactor over de levensduur van elk paneel mee.

BTW teruggave, leningen en subsidies

Totzon heeft een nauw samenwerkingsband met een specialist op het gebied van het aanvragen van subsidies en terugvorderen van BTW. Bij verstrekking van de opdracht bieden wij kosteloos de dienst aan voor het terugvorderen van de BTW. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Monitoring

Wanneer uw panelen eenmaal zijn geplaatst, kunt de real-time opbrengst monitoren.

Dit kan eenvoudig met een app op uw telefoon of tablet. Op die manier heeft u altijd en overal overzicht over het geleverde vermogen van uw panelen. Dat vinden wij zonneklaar!

Onderhoudscontract

TotZon biedt een uitgebreide service tijdens de installatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor uw panelen.

Op die manier bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement en spoedig herstel van eventuele mankementen.

Werkwijze

  • 1. Duurzame energieoplossing bespreken met onze binnendienst

  • 2. Wij stellen een legplan samen met een voor u geschikte maatwerkoplossing

  • 3. U ontvangt een offerte met terugverdientijd

  • 4. We komen graag uw laatste vragen hoogstpersoonlijk beantwoorden

  • 5. Ons vakkundig team maakt een afspraak met u voor installatie en oplevering

De omvormers van TotZon.nl

BEREKEN MIJN VOORDEEL