Zonnepanelen Rotterdam

TotZon realiseert duurzame installaties voor woningen en appartementen. Met advies en installatie voor een duurzame oplossing voor uw woning.

Het  aanbod is betreft de zonnepanelen enorm, wij van TotZon.nl voeren verschillende merken zoals: AEG/ LG/ NSP maar ook de goedkopere merken zoals Suntech of Trina. Niet elke situatie vraagt dezelfde oplossing daarom werken wij met diverse materialen die wel bij de erkende Nederlandse groothandel wordt ingekocht. Wat betreft de omvormers werken wij veel met Enphase, SolarEdge, SMA EN Growatt, de grote bekende merken die al jaren voorop lopen met degelijk materiaal en innovatieve ontwikkelingen. Zonnepanelen Rotterdam.

De monteurs van TotZon B.V. zijn VCA gecertificeerd en zorgen dat uw installatie volgens de norm NEN1010 wordt aangesloten. Door de vele trainingen en en beurzen zijn de monteurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten hier vakkundig mee om te gaan.

Onze klanten van TotZon.nl krijgen ook de mogelijkheid zich aan te sluiten bij het
Garantiefonds GFDE
, mocht TotZon B.V. door wat voor reden dan ook de garantie van uw aankoop niet meer kunnen voeren zal GFDE hiervoor in de plaats onze bestaande aangesloten klanten hiermee verder helpen.

Oplossing op maat, Zonnepanelen Rotterdam

TotZon.nl adviseert over de beste manier om uw elektra zelf op te wekken. We denken niet alleen met u mee, maar berekenen ook de besparing van de installatie voor u uit. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zonnepanelen kopen, waar moet u op letten om uiteindelijk zo veel mogelijk energie te kunnen besparen? Totzon.nl geeft u 6 tips op voor de aanschaf van zonnepanelen, zodat u goed voorbereid de beste keuze voor uw zonnepanelen kunt maken.

1. Verschillende soorten zonnepanelen

2. Efficiency van het zonnepaneel

3. Capaciteit van het zonnepaneel

4. De kosten van een zonnepaneel

5. Testen van zonnepanelen

6. Afmeting van zonnepanelen

BTW teruggave, leningen en subsides

TotZon heeft een nauw samenwerkingsband met een specialist op het gebied van het aanvragen van subsidies en terugvorderen van BTW. Bij verstrekking van de opdracht bieden wij kosteloos de dienst aan voor het terugvorderen van de BTW.

Onderhoudscontract

TotZon biedt een uitgebreide service tijdens de installatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor uw panelen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement en spoedig herstel van eventuele mankementen. Zonnepanelen Rotterdam.

Zonnepanelen Rotterdam vereisen weinig onderhoud

Met nieuwe technologie die direct beschikbaar is, wordt het onderhoud van zonnepanelen steeds eenvoudiger. Er worden ook garanties opgenomen voor enorme perioden waardoor het onderhoud van zonnepanelen steeds minder wordt. Dit is geweldig omdat het betekent dat veel mensen nu zonnepanelen Rotterdam kunnen kopen zonder het systeem elke week te hoeven repareren of controleren. Bovendien betekent weinig onderhoud ook lage kosten. Alleen is het af en toe aan te raden om je zonnepanelen Rotterdam te laten reinigen als ze vuil of stof hebben verzameld.

Welke soorten zonnepanelen installatie Rotterdam zijn er?

Een voordeel van zonnepanelen is het enorme aanbod van verschillende beschikbare soorten zonnepanelen installatie Rotterdam. Er zijn zonnepanelen die zijn gebouwd voor prestaties voor die mensen die op zoek zijn naar een high-end systeem om voor lange tijd te presteren. Voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een goed budgetvriendelijk systeem, is er ook een enorm aanbod om uit te bladeren. Thermische zonnepanelen installatie Rotterdam zijn ook beschikbaar voor mensen die het grootste deel van hun energie aan verwarming besteden en zonne-energie willen gebruiken om de kosten te verlagen. Daarnaast kunnen zonnepanelen worden gekocht met een alles-in-één batterijsysteem voor huiseigenaren die in plaats daarvan hun stroom moeten opslaan om ’s nachts te gebruiken. Het hebben van deze grote verscheidenheid aan opties is een enorm voordeel omdat je zo kunt kiezen voor een zonnepanelen installatie Rotterdam specifiek voor je eisen en behoeften.

De voordelen van een professionele zonnepanelen installateur Rotterdam

Wanneer je een zonnepanelen installateur Rotterdam inschakelt, heb je het vertrouwen en de gemoedsrust dat je zonnepanelen professioneel worden behandeld. De meeste zonnepanelen installateurs Rotterdam verlengen de fabrieksgarantie voor je zonnepanelen. Als je systeem na installatie niet optimaal werkt, kun je de installateurs aan de tand voelen. Bovendien, als er iets misgaat tijdens de installatie, is het bedrijf aansprakelijk voor de schade. Je zal merken dat de meeste professionele installateurs ook reparatiediensten voor zonnepanelen en onderhoudsdiensten voor zonnepanelen aanbieden. Vraag nu een offerte aan voor uw installatie bij TotZon.

Lees meer

Zonnepanelen Rotterdam

BEREKEN MIJN VOORDEEL
Zonnepanelen Rotterdam

Onze merken Zonnepanelen

Zonnepanelen Rotterdam
Zonnepanelen Rotterdam
Zonnepanelen Rotterdam
Zonnepanelen Rotterdam
Zonnepanelen Rotterdam
Zonnepanelen Rotterdam

Reële terugverdientijd

Een installatie van zonnepanelen betekent een flinke investering. Ons rekenmodel berekent uw reële terugverdientijd. Hierbij gaan we uit van de meest recente energietarieven. Omdat niemand in de toekomst kan kijken, gebruiken we voor de invloedsfactoren data van het voorgaande jaar. Ook nemen we de verliesfactor over de levensduur van elk paneel mee.

Zonnepanelen Rotterdam

BTW teruggave, leningen en subsidies

Totzon heeft een nauw samenwerkingsband met een specialist op het gebied van het aanvragen van subsidies en terugvorderen van BTW. Bij verstrekking van de opdracht bieden wij kosteloos de dienst aan voor het terugvorderen van de BTW. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Zonnepanelen Rotterdam

Monitoring

Wanneer uw panelen eenmaal zijn geplaatst, kunt de real-time opbrengst monitoren.

Dit kan eenvoudig met een app op uw telefoon of tablet. Op die manier heeft u altijd en overal overzicht over het geleverde vermogen van uw panelen. Dat vinden wij zonneklaar!

Zonnepanelen Rotterdam

Onderhoudscontract

TotZon biedt een uitgebreide service tijdens de installatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor uw panelen.

Op die manier bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement en spoedig herstel van eventuele mankementen.

Zonnepanelen Rotterdam

Werkwijze

  • 1. Duurzame energieoplossing bespreken met onze binnendienst

  • 2. Wij stellen een legplan samen met een voor u geschikte maatwerkoplossing

  • 3. U ontvangt een offerte met terugverdientijd

  • 4. We komen graag uw laatste vragen hoogstpersoonlijk beantwoorden

  • 5. Ons vakkundig team maakt een afspraak met u voor installatie en oplevering

De omvormers van TotZon.nl

BEREKEN MIJN VOORDEEL