Zonnepanelen Ridderkerk

TotZon realiseert duurzame installaties voor woningen en appartementen. Met advies en installatie voor een duurzame oplossing voor uw woning.

Het  aanbod is betreft de zonnepanelen enorm, wij van TotZon.nl voeren verschillende merken zoals: AEG/ LG/ NSP maar ook de goedkopere merken zoals Suntech of Trina. Niet elke situatie vraagt dezelfde oplossing daarom werken wij met diverse materialen die wel bij de erkende Nederlandse groothandel wordt ingekocht. Wat betreft de omvormers werken wij veel met Enphase, SolarEdge, SMA EN Growatt, de grote bekende merken die al jaren voorop lopen met degelijk materiaal en innovatieve ontwikkelingen. Zonnepanelen Ridderkerk.

De monteurs van TotZon B.V. zijn VCA gecertificeerd en zorgen dat uw installatie volgens de norm NEN1010 wordt aangesloten. Door de vele trainingen en en beurzen zijn de monteurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten hier vakkundig mee om te gaan.

Onze klanten van TotZon.nl krijgen ook de mogelijkheid zich aan te sluiten bij het
Garantiefonds GFDE
, mocht TotZon B.V. door wat voor reden dan ook de garantie van uw aankoop niet meer kunnen voeren zal GFDE hiervoor in de plaats onze bestaande aangesloten klanten hiermee verder helpen.

Oplossing op maat, Zonnepanelen Ridderkerk

TotZon.nl adviseert over de beste manier om uw elektra zelf op te wekken. We denken niet alleen met u mee, maar berekenen ook de besparing van de installatie voor u uit. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zonnepanelen kopen, waar moet u op letten om uiteindelijk zo veel mogelijk energie te kunnen besparen? Totzon.nl geeft u 6 tips op voor de aanschaf van zonnepanelen, zodat u goed voorbereid de beste keuze voor uw zonnepanelen kunt maken.

1. Verschillende soorten zonnepanelen

2. Efficiency van het zonnepaneel

3. Capaciteit van het zonnepaneel

4. De kosten van een zonnepaneel

5. Testen van zonnepanelen

6. Afmeting van zonnepanelen

BTW teruggave, leningen en subsides

TotZon heeft een nauw samenwerkingsband met een specialist op het gebied van het aanvragen van subsidies en terugvorderen van BTW. Bij verstrekking van de opdracht bieden wij kosteloos de dienst aan voor het terugvorderen van de BTW.

Onderhoudscontract

TotZon biedt een uitgebreide service tijdens de installatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor uw panelen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement en spoedig herstel van eventuele mankementen. Zonnepanelen Ridderkerk.

Lig niet meer wakker van stijgende energiekosten met zonnepanelen Ridderkerk

Door te kiezen voor zonnepanelen Ridderkerk heb je controle over stijgende energiekosten. Veel huiseigenaren kijken met angst uit naar het moment dat de energiefactuur in de brievenbus zit. De kosten van energie worden altijd maar hoger en er is niets dat je kunt doen om het elektriciteitstarief van je nutsbedrijf te regelen. Dat terwijl de kosten voor een zonnepanelen installatie Ridderkerk de laatste jaren flink is gedaald. Een trend die waarschijnlijk de komende jaren zich zal voortzetten. Door te kiezen voor zonnepanelen Ridderkerk, zit je aan het stuur als het gaat om energieopwekking.

Kies voor duurzaam met een zonnepanelen installatie Ridderkerk

Een zonnepanelen installatie Ridderkerk is een schone, hernieuwbare energiebron die kan helpen de uitstoot van kooldioxide te verminderen en je impact op de natuurlijke omgeving te verminderen. In tegenstelling tot traditionele fossiele brandstoffen zoals kolen en olie, leidt zonne-energie er niet direct toe dat verontreinigende stoffen (zoals koolstofdioxide) in de atmosfeer en de watervoorziening terechtkomen. Zelfs in vergelijking met kernenergie komt zonne-energie als beste uit de bus als het gaat om een milieuvriendelijkere oplossing.

Schakel een professionele zonnepanelen installateur Ridderkerk

Wie duurzaam door het leven wil gaan, zal op een of ander moment moeten kiezen voor zonnepanelen op zijn woning. Laat deze plaatsen door een professionele zonnepanelen installateur in Ridderkerk zoals TotZon. Hun medewerkers komen deze niet alleen vakkundig plaatsen, maar geven je ook graag extra info over de vele voordelen die ze bieden en hoe snel je je investering kunt terugverdienen. Vraag hen vrijblijvend om een offerte voor je zonnepanelen.

Lees meer

Zonnepanelen Ridderkerk

BEREKEN MIJN VOORDEEL
Zonnepanelen Ridderkerk

Onze merken Zonnepanelen

Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse

Reële terugverdientijd

Een installatie van zonnepanelen betekent een flinke investering. Ons rekenmodel berekent uw reële terugverdientijd. Hierbij gaan we uit van de meest recente energietarieven. Omdat niemand in de toekomst kan kijken, gebruiken we voor de invloedsfactoren data van het voorgaande jaar. Ook nemen we de verliesfactor over de levensduur van elk paneel mee.

BTW teruggave, leningen en subsidies

Totzon heeft een nauw samenwerkingsband met een specialist op het gebied van het aanvragen van subsidies en terugvorderen van BTW. Bij verstrekking van de opdracht bieden wij kosteloos de dienst aan voor het terugvorderen van de BTW. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Monitoring

Wanneer uw panelen eenmaal zijn geplaatst, kunt de real-time opbrengst monitoren.

Dit kan eenvoudig met een app op uw telefoon of tablet. Op die manier heeft u altijd en overal overzicht over het geleverde vermogen van uw panelen. Dat vinden wij zonneklaar!

Onderhoudscontract

TotZon biedt een uitgebreide service tijdens de installatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor uw panelen.

Op die manier bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement en spoedig herstel van eventuele mankementen.

Werkwijze

  • 1. Duurzame energieoplossing bespreken met onze binnendienst

  • 2. Wij stellen een legplan samen met een voor u geschikte maatwerkoplossing

  • 3. U ontvangt een offerte met terugverdientijd

  • 4. We komen graag uw laatste vragen hoogstpersoonlijk beantwoorden

  • 5. Ons vakkundig team maakt een afspraak met u voor installatie en oplevering

De omvormers van TotZon.nl

BEREKEN MIJN VOORDEEL