Zonnepanelen Barendrecht

TotZon realiseert duurzame installaties voor woningen en appartementen. Met advies en installatie voor een duurzame oplossing voor uw woning.

Het  aanbod is betreft de zonnepanelen enorm, wij van TotZon.nl voeren verschillende merken zoals: AEG/ LG/ NSP maar ook de goedkopere merken zoals Suntech of Trina. Niet elke situatie vraagt dezelfde oplossing daarom werken wij met diverse materialen die wel bij de erkende Nederlandse groothandel wordt ingekocht. Wat betreft de omvormers werken wij veel met Enphase, SolarEdge, SMA EN Growatt, de grote bekende merken die al jaren voorop lopen met degelijk materiaal en innovatieve ontwikkelingen. Zonnepanelen Barendrecht.

De monteurs van TotZon B.V. zijn VCA gecertificeerd en zorgen dat uw installatie volgens de norm NEN1010 wordt aangesloten. Door de vele trainingen en en beurzen zijn de monteurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten hier vakkundig mee om te gaan.

Onze klanten van TotZon.nl krijgen ook de mogelijkheid zich aan te sluiten bij het
Garantiefonds GFDE
, mocht TotZon B.V. door wat voor reden dan ook de garantie van uw aankoop niet meer kunnen voeren zal GFDE hiervoor in de plaats onze bestaande aangesloten klanten hiermee verder helpen.

Oplossing op maat, Zonnepanelen Barendrecht

TotZon.nl adviseert over de beste manier om uw elektra zelf op te wekken. We denken niet alleen met u mee, maar berekenen ook de besparing van de installatie voor u uit. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zonnepanelen kopen, waar moet u op letten om uiteindelijk zo veel mogelijk energie te kunnen besparen? Totzon.nl geeft u 6 tips op voor de aanschaf van zonnepanelen, zodat u goed voorbereid de beste keuze voor uw zonnepanelen kunt maken.

1. Verschillende soorten zonnepanelen

2. Efficiency van het zonnepaneel

3. Capaciteit van het zonnepaneel

4. De kosten van een zonnepaneel

5. Testen van zonnepanelen

6. Afmeting van zonnepanelen

BTW teruggave, leningen en subsides

TotZon heeft een nauw samenwerkingsband met een specialist op het gebied van het aanvragen van subsidies en terugvorderen van BTW. Bij verstrekking van de opdracht bieden wij kosteloos de dienst aan voor het terugvorderen van de BTW.

Onderhoudscontract

TotZon biedt een uitgebreide service tijdens de installatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor uw panelen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement en spoedig herstel van eventuele mankementen. Zonnepanelen Barendrecht.

Waarom je moet kiezen voor zonnepanelen Barendrecht

Het belangrijkste voordeel van zonnepalen Barendrecht is dat het een hernieuwbare, schone bron van elektriciteit is. Zonne-energie is ook schaalbaar. Dit betekent dat hij op industriële schaal kan worden ingezet, of kan worden gebruikt om een ​​enkel huishouden van stroom te voorzien. Bij kleinschalig gebruik kan extra elektriciteit worden opgeslagen in een batterij of teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Over het algemeen geeft de zon veel meer energie af dan we ooit nodig zullen hebben. De enige beperking is ons vermogen om het op een kosteneffectieve manier om te zetten in elektriciteit.

Doe het zelf zonnepanelen installatie Barendrecht of toch een professional?

Het internet is een schat aan tutorials over hoe je dingen zelf kunt doen, inclusief hoe je zonnepanelen installeert. Als gevolg hiervan kun je kiezen tussen het zelf doen van de installatie of het in plaats daarvan door professionals laten doen. Hoewel een zonnepanelen installatie Barendrecht duurder kan zijn van een professioneel installatiebedrijf, betaal je niet alleen voor arbeid, maar ook voor hogere kwaliteit. De meeste van deze bedrijven hebben toegang tot zonnepanelen die niet in bouwpakketten worden verkocht. Deze panelen en materialen vallen niet alleen onder de garantie, maar de kans is groot dat de kwaliteit hoog genoeg is om je enkele decennia van dienst te zijn.

TotZon, je zonnepanelen installateur in Dordrecht

Het leggen en installeren van zonnepalen kan ingewikkeld zijn voor de gemiddelde doe-het-zelver. Je wil tegelijk ook niet hebben dat je hele installatie niet efficiënt werk waardoor je energie verliest en dus hogere kosten hebt. Laat daarom de klus over aan een professional zoals TotZon. Deze plaatsen de zonnepanelen zorgvuldig volgens je wensen. Je hebt de keuze uit de betere, maar duurdere zonnepanelen of de goedkopere merken. Je zonnepanelen installateur in Dordrecht geeft je hier graag meer advies over.

Read more

Zonnepanelen Barendrecht

BEREKEN MIJN VOORDEEL
Zonnepanelen Barendrecht

Onze merken Zonnepanelen

Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse
Zonnepanelen Spijkenisse

Reële terugverdientijd

Een installatie van zonnepanelen betekent een flinke investering. Ons rekenmodel berekent uw reële terugverdientijd. Hierbij gaan we uit van de meest recente energietarieven. Omdat niemand in de toekomst kan kijken, gebruiken we voor de invloedsfactoren data van het voorgaande jaar. Ook nemen we de verliesfactor over de levensduur van elk paneel mee.

BTW teruggave, leningen en subsidies

Totzon heeft een nauw samenwerkingsband met een specialist op het gebied van het aanvragen van subsidies en terugvorderen van BTW. Bij verstrekking van de opdracht bieden wij kosteloos de dienst aan voor het terugvorderen van de BTW. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Monitoring

Wanneer uw panelen eenmaal zijn geplaatst, kunt de real-time opbrengst monitoren.

Dit kan eenvoudig met een app op uw telefoon of tablet. Op die manier heeft u altijd en overal overzicht over het geleverde vermogen van uw panelen. Dat vinden wij zonneklaar!

Onderhoudscontract

TotZon biedt een uitgebreide service tijdens de installatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor uw panelen.

Op die manier bent u altijd verzekerd van een optimaal rendement en spoedig herstel van eventuele mankementen.

Werkwijze

  • 1. Duurzame energieoplossing bespreken met onze binnendienst

  • 2. Wij stellen een legplan samen met een voor u geschikte maatwerkoplossing

  • 3. U ontvangt een offerte met terugverdientijd

  • 4. We komen graag uw laatste vragen hoogstpersoonlijk beantwoorden

  • 5. Ons vakkundig team maakt een afspraak met u voor installatie en oplevering

De omvormers van TotZon.nl

BEREKEN MIJN VOORDEEL