Zuiddiepjeskade 20 - 3077 WC Rotterdam

Geïnteresseerd in zonnepanelen?

Het is van cruciaal belang om je toekomstige stroomverbruik te overwegen bij het vaststellen van het aantal zonnepanelen voor je dak. Neem daarom grondig je energierekening door en let op het vermelde stroomverbruik, maar denk ook vooruit naar je toekomstige energiebehoeften.
Belangrijkste kenmerken
+ Levering in ALL Black (volledig zwart)
+ Duitse Makelaardij
+ 15 jaar garantie rendementsbehoud tot 90% en 25 jaar garantie op 85% rendementsbehoud
+ Hoge kwaliteit connectoren
+ 100 % visuele check in productie
Solis omvormer
+ Al 9 jaar op rij Top Brand PV
+ Tot wel 98,7 % efficientie
+ Met app te monitoren
+ Verhoogd tot beschermingsniveau IP66
+ Compact
+ Lage opstartspanning
+ Vlamboogbeveiliging
+ Type beschikbaar voor uitbreiding met batterij
Solar Edge omvormer
+ Uitgerust met Optimizers voor maximaal resultaat per paneel
+ Monitoring per app per paneel
+ 99 % efficiëntie
+ Safe DC, veilige spanning op de gelijkspanning kabels
+ Vlamboogbeveiliging
+ Type beschikbaar voor uitbreiding met batterij
Kenmerken Zonnepanelen van Axitec
Axitec Energy heeft meerdere zonnepanelen op de markt gebracht, variërend in vermogen van 320 tot 450 wattpiek. De zonnepanelen zijn in te delen in drie types:

AXI Power
De AXI Power zonnepanelen worden door het bedrijf beschreven als ‘allrounders’. Met een efficiëntie van 15,4% zorgen de zonnepanelen bij kleine installaties voor een gunstig rendement tegen redelijke kosten.

AXI Premium
De premium versies van de Axitec zonnepanelen worden eerder ‘de specialisten’ genoemd. In dit zonnepaneel komt design en hoog rendement samen.

AXI Plus
De AXIplus SE zonnepanelen bij weer een stap extra. De Solaredge power optimizer is hierbij geïntegreerd in het zonnepaneel. Zonnepanelen zouden hierdoor tot 20 % beter kunnen presteren en je bespaart automatisch op materiaal- en installatiekosten.

De prijs voor deze zonnepanelen loopt logischerwijs uiteen. Zowel door de verschillen in vermogen, als de diversiteit aan technologie verwerkt in de producten. Wij raden daarom altijd aan om te kijken naar de prijs per wattpiek als je zonnepanelen overweegt. Weegt de prijs op tegen het rendement?
Kwaliteit zonnepanelen van Axitec
Axitec is één van de grotere spelers op de Europese zonne-energie markt en behoort tot de Tier 1-top. Dat wil zeggen dat ze bij de top 2% van de zonnepanelenfabrikanten behoren, veel investeren in research en development (R&D), in een hoge mate geautomatiseerd zijn en al langer dan 5 jaar zonnepanelen produceren. Deze eisen om aan de Tier 1-klasse te voldoen zijn opgesteld door Bloomberg New Energy Finance.

Daarnaast beschikt het merk over een gunstige combinatie van techniek en productie. De producten kennen namelijk hun oorsprong in Duitsland en worden geproduceerd in China. Dit zorgt voor hoge kwaliteitsstandaarden en 100% controle tijdens het hoogwaardige productieproces. Het doel van Axitec is om de “perfecte” module aan te bieden door een combinatie van prijs, kwaliteit en werking.
Kosten van Axitec zonnepanelen
AXITEC produceert zonnepanelen van zeer hoge kwaliteit, en dat tegen een concurrerende prijs. De combinatie van oorsprong in Duitsland en productie in China zorgt voor deze aantrekkelijke prijs. Prijzen zitten gemiddeld rond de €185 en €215 per paneel.  
Prijs en kwaliteit
De prijs-kwaliteit verhouding van Axitec zonnepanelen is in balans. De prijzen liggen voor een hoog segment zonnepanelen gemiddeld. Verder is Axitec een internationaal opererend bedrijf, dat zich al enige tijd op de markt begeeft. Dit zorgt ervoor dat je met vertrouwen de keuze voor het merk zou kunnen maken, omdat zij ook op lange termijn hebben laten zien dat de kwaliteit die zij leveren met hun producten in orde is.

Daarom houden we bij Zonneplan de zonnepanelen van Axitec, maar ook andere merken, goed in de gaten. Wij vergelijken de verschillende merken en kiezen het beste product. Zo weet jij zeker dat je nooit teveel betaald voor een zonnepanelensysteem van hoogwaardig kwaliteit. Doordat wij de #1 van Nederland zijn en groot inkopen bij merken, zoals Axitec, krijg jij als consument altijd de beste deal.
Onze klanten
Totzon.nl is dé bestemming voor hoogwaardige zonnepanelen en duurzame energieoplossingen in Nederland. Met deskundig advies en een breed assortiment maakt Totzon.nl de overstap naar groene energie eenvoudig en betrouwbaar. Het platform staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid, en draagt zo bij aan een schonere energietoekomst.
Adresgegevens
Socialmedia
Onze merken
LG airconditioners

Mitsubishi Electric airco

Solis

Axitec
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.